Sabit Hat:

0216 550 10 72
Blog

Oyunculuk Ajansları Başvuru İstanbul

Her şey olduğu gibi elbette birçok büyük ve kaliteli ajans firmaları da İstanbul’dadır. Bu yüzden de oyunculuk ajansları başvuru İstanbul en doğru karar olur genelde. Tabii sadece İstanbul’da değil, aynı zamanda da birçok farklı şehirde de oyunculuk için ajanslar bulunmaktadır. Örneğin İzmir, Ankara ya da Antalya gibi yerlerde de oyunculuk ajansları bulunmaktadır.

Oyunculuk İçin İstanbul

Fakat oyunculuk ajansları başvuru İstanbul ne için en doğru karardır diye sorulacak olursa, o da birçok ajansı orada olmasından değil, farklı olarak birçok yapımcının ya da kanalların orada olmasına kaynaklanmadır. Bu nedende dolayı da oyuncu olma hayalleri kuran birçok insan bu ajansların kendi internet sitelerine giriş yaparak yine kendileri adına güzel bir kayıt yaptırır ve kendilerini anlatacak en doğru fotoğrafı da yanına ekler. Her ne kadar tüm oyunculuk ajanslarının internet sitelerine bakarak oyuncu seçen yapımcılar olsa da, birçok kişini aklında hep İstanbul olduğu için bu şehre bağlı olan ajansların internet sitelerin başvuru yaparlar.

Birebir Görüşme de Önemli

Sonuçta her ne kadar artık bu işler ajansların internet siteleri üzerinden işlese de iş son noktaya geldiğinde birebir görüşme yapılacaktır ve bunun her oyuncu adayı İstanbul’da olmasını ister. Bu nedenden dolayı da oyunculuk ajansları başvuru İstanbul için her yerden yoğun bir başvuru gelir. Tabii ki bu başvuruları her biri değerlendirmeden geçer. Ancak daha çok hem görüntü olarak hem de kariyer olarak iyi durumda olan insanlara cevap gelir.

Ne de olsa bu işin adı üstünde yeni yüzler aranmaktır ve bu neden dolayı da yakışıklı ya da güzel kişilerin şansı daha fazla olur. Zaten dizilere ya da birçok filme bakıldığında bunun doğru olduğu anlaşılır. oyunculuk ajansları başvuru İstanbul işte bu nedenler yüzünde her gün sayısız başvuru alır ve detaylı bir incelemeden sonra da olumlu görünen kişilerin başvurularına cevap verilir. Daha sonra ise kişinin fotoğrafı ajansın internet sitesine konur ve bu oyuncu adayı için her hangi teklif gelmesi beklenir. Genel olarak işleyiş bu şekildedir.

0 Yorum

Yorum Yaz

İletişim Bilgileriniz Yayınlanmaz.

Oyuncu Sahnesi Nedir?

Oyuncu Sahnesi, siz oyuncuları ve oyuncu adaylarını kurumsal ajanslarla buluşturan bir platformdur.

Oyuncu Sahnesi, sizin üzerinden prim almaz. Kurumsallar ile siz fiyat belirlersiniz.

Artık her ajansa ayrı ayrı kayıt olmak ve ücret ödemek zorunda değilsiniz.

Dürüst çalışan ajanslar sizi burada keşfedebilir ve projelerinde yer almanızı sağlayabilir.

Oyuncu Sahnesi, oyuncuların kendilerini tanıtabilecekleri bir altyapı sunar ve ücretsiz üyelikte mevcuttur.

Türkiye'nin en büyük oyuncu platformunu birlikte inşa etmek için buradayız.